Etusivu | Yhteystiedot
Yhtiö
Historia
Referenssejä
Käynnissä olevat työmaat
Toiminta-alue
Yhteistyökumppaneita

Yhtiö

JHS-Sähkö Oy on vuoden 2007 lopulla perustettu sähköurakointia ja sähkösuunnittelua yksityisille, yrityksille sekä julkisille yhteisöille tuottava yritys. Toimenkuvamme muodostuu omakotitalojen, liike- ja julkisten rakennusten sekä teollisuuden tuotantolinjojen ja -koneiden sähköistyksestä. Teemme myös pienenpiä asennus sekä korjaustöitä yksityisille talouksille.

Toimipisteemme sijaitsevat  Kiikalassa ja Riihimäellä.  Tällä hetkellä henkilöstön lukumäärä on 12. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 2.019.928,00 euroa.
 
Asentajamme ovat kaikki alan rautaisia ammattilaisia, joilla on useimmilla jo yli vuosikymmenen kokemus alalta, Henkilökuntamme on aina ajanmukainen vastaten ympäristön ja asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin.Kehitämme toimintamme laatua aktiivisesti. Kaikki laatutavoitteemme on johdettu asiakkaidemme tarpeista. Asiakastyytyväisyys on meille etusijalla.
 
Joustavuus, vuosien kokemus ja jatkuva koulutus takaavat asiakkaan tarpeet tyydyttävän yksilöllisen ratkaisun aikaansaamisen. Soita tai lähetä sähköpostia, niin tarjoamme mielellämme tarpeisiisi sopivia tuotteita ja palveluja.
© 2008 JHS-Sähkö Oy | Hallitie 7| 25390 kiikala | Puh. 0400 655658